VITA CUP LYOFILIZOVANÉ OVOCE

Nejprodávanější

VC Mix lyo
 
58 Kč
(50,43 Kč bez DPH)
Detail
VC jahody
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC maliny
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC ananas
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC banán
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC mango
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC broskve
 
58 Kč
(50,43 Kč bez DPH)
Detail
VC švestky
 
58 Kč
(50,43 Kč bez DPH)
Detail
VC meruňky
 
49 Kč
(42,61 Kč bez DPH)
Detail
VC ostružiny
 
58 Kč
(50,43 Kč bez DPH)
Detail
12 položek celkem
VC černý rybíz
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1923
VC ananas
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 316
VC banán
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 319
VC jahody
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 304
VC maliny
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 307
VC mango
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1920
VC meruňky
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1921
VC višně
42,61 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 310
VC broskve
50,43 Kč bez DPH
58 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 313
VC Mix lyo
50,43 Kč bez DPH
58 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1925
VC ostružiny
50,43 Kč bez DPH
58 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1922
VC švestky
50,43 Kč bez DPH
58 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1924