VITA CUP LYOFILIZOVANÉ OVOCE

12 položek celkem
VC meruňky
35,65 Kč bez DPH
41 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1921
VC ananas
38,26 Kč bez DPH
44 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 316
VC černý rybíz
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1923
VC jahody
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 304
VC mango
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1920
VC banán
40 Kč bez DPH
46 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 319
VC broskve
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 313
VC maliny
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 307
VC Mix lyo
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1925
VC švestky
44,35 Kč bez DPH
51 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1924
VC višně
44,35 Kč bez DPH
51 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 310
VC ostružiny
45,22 Kč bez DPH
52 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1922