VITA CUP LYOFILIZOVANÉ OVOCE

Nejprodávanější

VC jahody
 
45 Kč
(39,13 Kč bez DPH)
Detail
VC Mix lyo
 
50 Kč
(43,48 Kč bez DPH)
Detail
VC maliny
 
50 Kč
(43,48 Kč bez DPH)
Detail
VC mango
 
45 Kč
(39,13 Kč bez DPH)
Detail
VC ananas
 
44 Kč
(38,26 Kč bez DPH)
Detail
VC višně
 
51 Kč
(44,35 Kč bez DPH)
Detail
VC broskve
 
50 Kč
(43,48 Kč bez DPH)
Detail
VC meruňky
 
41 Kč
(35,65 Kč bez DPH)
Detail
VC ostružiny
 
52 Kč
(45,22 Kč bez DPH)
Detail
VC švestky
 
51 Kč
(44,35 Kč bez DPH)
Detail
12 položek celkem
VC meruňky
35,65 Kč bez DPH
41 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1921
VC ananas
38,26 Kč bez DPH
44 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 316
VC černý rybíz
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1923
VC jahody
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 304
VC mango
39,13 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1920
VC banán
40 Kč bez DPH
46 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 319
VC broskve
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 313
VC maliny
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 307
VC Mix lyo
43,48 Kč bez DPH
50 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1925
VC švestky
44,35 Kč bez DPH
51 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1924
VC višně
44,35 Kč bez DPH
51 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 310
VC ostružiny
45,22 Kč bez DPH
52 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...

Kód: 1922