ASIJSKÁ KUCHYNĚ
Nejprodávanější
Výpis produktů
Kari prášek je univerzální směs koření, které dodá pokrmům bohatou a komplexní chuť.
Směs vietnamského koření na ochucení polévek a asijských jídel
Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni. Je ideální pro přípravu...
Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.
Kari pasta je aromatická směs koření a bylin, která se používá k přípravě různých druhů kari pokrmů, zejména v thajské a indické kuchyni.
Bujón Pho Ga pro přípravu vietnamské kuřecí polévky Pho Ga Vložte 1 kostku do 500ml vroucí vody a povařte cca 2-3 minuty. Podávejte s rýžovými nudlemi (150g).
Vietnamská pálivá chilli omáčka, ideální pro dochucování asijských, polévek, omáček, nudlí, marinád nebo grilovaných pokrmů. Minimální trvanlivost:...
Vietnamská pálivá chilli omáčka, ideální pro dochucování asijských, polévek, omáček, nudlí, marinád nebo grilovaných pokrmů.
Práškové koření k přípravě různých pokrmů, zejména v čínské, thajské a indické kuchyni.
Rybí omáčka je tradiční ingredience především v jihovýchodní asijské kuchyni, známá svou výraznou chutí a vůní. Je vyrobena fermentací ryb s mořskou solí a používá se k...
Thajská ústřicová omáčka s výraznou chutí a vysokým podílem kvalitního ústřicového extraktu
