Vhodná do zabíjačkových specialit, do bramborových a luštěninových jídel, do plévek, omáček atd.
Do salátů, omáček, na těstoviny atd.
Vhodný do vývarů, smetanových omáček, k nakládání zeleniny a hub, na zvěřinu, do chlebového těsta, brambor, do kysaného zelí atd.
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Na pizzu, špagety, do rizota a nádivek
K dochucení polévek, omáček, bramborových jídel atd.
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
List této jarní bylinky je jemnou náhradou paličkového česneku, vhodný do polévek, omáček, pomazánek, pesta atd.
Na dušené hovězí, skopové a jehněčí maso, do slaného pečiva a tomatových jídel
Do luštěnin, mletých mas, omáček, do nakládané zeleniny atd.
Koření k dochucení mletého masa při přípravě hamburgerů
Do jablečného závinu, chlebového těsta, k nakládání zeleniny, na ryby atd.
Velmi pálivé koření k dochucení všech pikantních jídel
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
K ochucení pizzy a italských omáček
Původem francouzská směs je vhodná na dušenou zeleninu, grilované maso a ryby a do salátů.
Ke grilování všech druhů masa a zeleniny
Nastavení