KOŘENÍ, Strana 21
-
JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ
-
KOŘENÍCÍ SMĚSI
-
SŮL
-
MARINÁDY
-
TEKUTÁ OCHUCOVADLA/OMÁČKY
-
VÝVARY
-
MASOVÉ ŠŤÁVY
-
ŽELATINA
-
MLÝNKY NA KOŘENÍ
-
TECHNOLOGICKÉ PŘÍPRAVKY/BARVIVA
-
JÍŠKY/ŠKROBY
-
ASIJSKÁ KUCHYNĚ
Nejprodávanější

Pelyněk estragon, známý také jako estragon nebo Artemisia dracunculus, je aromatická bylina, která se hojně používá v kuchyni pro svou jemnou a sladkou chuť s nádechem anýzu.

Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.

Do masových směsí, smetanových omáček, krémových polévek atd.

Badyán je vhodný do horkých nápojů, vývarů, zeleninových pokrmů atd.

Badyán mletý je vhodný do perníku, ovocných moučníků, čínské a vietnamské kuchyně