KOŘENÍ, Strana 6
-
JEDNODRUHOVÉ KOŘENÍ
-
KOŘENÍCÍ SMĚSI
-
SŮL
-
MARINÁDY
-
TEKUTÁ OCHUCOVADLA/OMÁČKY
-
VÝVARY
-
MASOVÉ ŠŤÁVY
-
ŽELATINA
-
TECHNOLOGICKÉ PŘÍPRAVKY/BARVIVA
-
JÍŠKY/ŠKROBY
-
ASIJSKÁ KUCHYNĚ
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Vietnamská pálivá chilli omáčka, ideální pro dochucování asijských, polévek, omáček, nudlí, marinád nebo grilovaných pokrmů.
Kurkuma - Indický šafrán je vhodná do krémových polévek, omáček, zeleninových a masových směsí, do vařené rýže. Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd. Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Práškové koření k přípravě různých pokrmů, zejména v čínské, thajské a indické kuchyni.
Pelyněk estragon, známý také jako estragon nebo Artemisia dracunculus, je aromatická bylina, která se hojně používá v kuchyni pro svou jemnou a sladkou chuť s nádechem anýzu....
