LYOFILIZOVANÉ OVOCE
Řazení produktů
Výpis produktů
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů...
Mrazem sušené švestky Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Mrazem sušené plátky manga Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Mrazem sušené ( lyofilizované ) broskve Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Mrazem sušené ostružiny, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých ostružin, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel Balení:...
Mrazem sušené celé jahody, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel Balení: Znovu...
