Nastavení
Do chlebového těsta, jablečného závinu,čajového pečiva, nakládané řepy, zelí atd.
Do těsta na bramboráky a podobné zeleninové pokrmy.
K rožnění a grilování masa
100% mletá karotka. Mrkev obecná ( Daucus carota )
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
Meduňka nať 100%
Původem francouzská směs je vhodná na dušenou zeleninu, grilované maso a ryby a do salátů.
Vhodná na skopové, jehněčí a telecí maso, na vařené ryby, do rajčatových jídel
Na pečení a dušení zvěřiny
K dochucení masa, polévek, omáček, k nakládání masa, zeleniny, hub atd.
Do salátů, ke zdobení, na kandované ovoce
Vyvážená směs vhodná k přípravě zelenino-masového základu.
K dochucení masa a všech slaných jídel
Do prejtů, jitrnic, jelítek, haší atd.
Vhodný na zvěřinu, do nádivek a omáček
Nacházíte se na straně 13 z 22.