Nastavení
Dávkování: 20g na 1 litr vroucí vody, rozmícháme ve vroucí vodě a 5 min povaříme Dehydratovaný výrobek , minimální hmotnost: 670g
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
Podporuje činnost žaludku, při poruchách trávení atd.
Levandule - rostlinné části
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
K ochucení pečeného a grilovaného drůbežího masa
Jemný růžový pepř je vhodný na pečené maso a ryby
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Oblíbená směs pepřů je vhodná na dochucení masa, do polévek, omáček atd.
Celé chilli papričky, velikost 2,5cm
Vhodný do cukroví a sušenek, horkých i studených nápojů, na pečenou drůbež atd.
Složení: Květový med, maltodextrin, stabilizátor E401
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Nacházíte se na straně 18 z 22.