DRANA
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 4330
Směs smícháme s máslem a solí. Výborné na pečivo, grilované maso a zeleninu. Vhodné do pomazánek, nádivek, majonéz atd.
Kód: 4688
Do salátů, omáček, na těstoviny atd.
Kód: 4510
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 5165
Živočišný zahušťující čirý přípravek
Kód: 4910
Jemnější pepř specifické vůně vhodný na maso, do polévek a omáček
Kód: 4659
Do sladkých dezertů, cukroví, pomazánek, horkých nápojů, na ryby atd.
Kód: 4790
Citrónová kůra se získává zpracováním kůry z vyzrálých citrónů
Kód: 10599
Dávkování: 20g na 1 litr vroucí vody, rozmícháme ve vroucí vodě a 5 min povaříme
Dehydratovaný výrobek , minimální hmotnost: 670g
Kód: 4818
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
Kód: 5059
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
Kód: 4291
Podporuje činnost žaludku, při poruchách trávení atd.
Kód: 10549
Levandule - rostlinné části
Kód: 4480
Lehce pikantní směs je vhodná k přípravě domácích klobás
Kód: 5056
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Kód: 4680
Vhodná do sladkých pokrmů, pečiva a cukroví, do rajských protlaků, čatní atd.
Kód: 5061
K ochucení pečeného a grilovaného drůbežího masa
Kód: 5052
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel
Kód: 4328
Stránka 18 z 22 -
392 položek celkem