Nastavení
Římský kmín je vhodný na jehněčí maso, do zeleninových, rýžových a luštěninových jídel Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Dávkování 20g/1l vroucí vody k dochucení polévek a omáček
K dochucení polévek, omáček, bramborových jídel atd.
Vhodný k nakládání zeleniny a hub, do omáček, na dušené maso atd.
Sůl vhodná k dochucení bramborových hranolek, kroket, dukátků atd.
Na pizzu, špagety, do rizota a nádivek
Vhodná především do gulášů, omáček a mletých mas
Vyvážená směs k přípravě polévek
Vhodné k nakládání zeleniny a hub, na dušené ryby atd.
Do chlebového těsta, vařených brambor, k nakládání zelí, na pečené maso atd.
Vhodný do vývarů, smetanových omáček, k nakládání zeleniny a hub, na zvěřinu, do chlebového těsta, brambor, do kysaného zelí atd.
Kořenící směs vhodná k pečení vepřového masa vcelku
Kořenící směs na výrobu paštiky a na dušná masa typu ragů
Ke grilování všech druhů masa a zeleniny
Směs arabského původu je vhodná na grilované nebo pečené jehněčí a skopové maso Balení: Znovu uzavíratelný papírový sáček ( doypack )
Nacházíte se na straně 6 z 22.