Nastavení
Sušené banány krájené na kostky, prosypané rýžovou moukou, bez přidaného cukru a SO2
Sušené fíky krájené na kostky, prosypané rýžovou moukou, bez přidaného cukru a SO2
Malé zlomky jader kešu ořechů, vhodné zejména na další zpracování, pečení, raw deserty atd.
Proslazené kokosové kostky
Nesířené obří rozinky bez přidaného cukru
Loupané pražené nesolené arašídy
Loupané pražené solené arašídy
Mrazem sušené kousky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Mrazem sušené plátky cantaloupe 100%
Mouka z kešu ořechů
Namletá vlašská jádra
Sekaná vlašská jádra, kalibrace 2-4 mm
Americké brusinky v hořké čokoládě
Mrazem sušené plátky z kiwi 100%
Arašídy v pikantním wasabi těstíčku
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Vyloupaná čištěná vlašská jádra
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Nacházíte se na straně 60 z 78.