Ke zdobení hotových jídel, do mletého masa, polévek, salátů, nebo jako chuťovka samotná
K marinování masa určeného ke grilovaní, pečení atd.
Vhodná především do gulášů, omáček a mletých mas
Vhodná na skopové jehněčí, telecí maso, na vařené ryby, do rajčatových jídel
Původní americká směs je vhodná zejména na grilované hovězí maso
Původem jihoamerická směs je vhodná na hovězí a telecí steaky
Směs arabského původu je vhodná na grilované nebo pečené jehněčí a skopové maso
Na všechny druhy pečeného a dušeného masa, nebo zeleniny
100% granulovaná karotka
Kopr list 100%
Vhodná do luštěninových jídel, zapékané zeleniny, zelných a kapustových pokrmů
Použití: všude tam kde se používá čerstvý celer
Do chlebového těsta, jablečného závinu,čajového pečiva, nakládané řepy, zelí atd.
Severoafrická pikantní směs na přípravu omáček d dušenému masu a zelenině.
Pikantní původem indická směs vhodná především k marinování a grilování masa a zeleniny
Do polévek, omáček, salátů, na dušené maso, do vařených brambor
Koření je vhodné na kuřecí maso, vegetariánské pokrmy, , těstoviny atd.
Směs původem z Balkánu je vhodná do zapékané zeleniny a mletého masa
Nastavení